Referenser

Här presenteras några av våra referenser som vi återkommande levererar catering till:

Meter Television, Svenska Mästerkocken, Masterchef
Meter Television, Körslaget
Mastiff Television, True Talent
Strix Television, Modelljakten
Wella
Björn Axen academy
Moderaterna
Socialdemokraterna
Bonnier tidskrifter
KOM hotel
Rodamco
Stockholm gas

 

Några korta ord från våra tidigare gäster

Allt var perfekt maten kom precis i rätt tid och var underbart god. Vi fick otroligt mycket komplimanger om maten och valet av mat. Därför vill jag och min make tacka en för utmärkt service och fantastiskt god mat, många av våra gäster åt sig verklgen proppmätta. :)

Ännu ett stort tack till er för att ni bidrog till att göra vår kväll fantastisk.

Vänligen Jenny K –  Bröllop den 2012-12-01 Upplands Väsby

Vi är verkligen supernöjda med maten och det var alla andra också. Det var någon som nämnde att det här var det bästa julbordet sedan 2003!

Vi saknade dock två saker på det vegetariska bordet: Falafel med grönsaksky.
Annars var allting som sagt mer än perfekt! Ni får verkligen högsta betyg av oss.

Julbord för Plan Sverige den 2012-12-19

Hej Ivan och TACK! Det var en mycket lyckad tillställning igår, som toppades av kanongod mat. Tack för det! Tack också för bra service! Önskar dig nu en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

På återhörande en annan gång,     / Anki  – Julbord den 2012-12-05

Jag vill tacka er för otroligt bra service och en hög kvalitet på den levererade maten, vi uppskattade verkligen att ni lämnade värmeugnen hos oss när det föll ihop lite med våran interna planering. Maten var god, leveransen gick smidigt och gästerna var glada.

Vi hörs kanske nästa år :)
/ Eric, Hi-FI Klubben – Julbord den 2012-11-24

Vi är mycket nöjda med julbordet och showen som vi fick uppleva..

Hej igen!
Vi är mycket nöjda med julbordet och showen som vi fick uppleva torsdag den 10 december! Jag har i stort sett bara fått positiva reaktioner på julbordet – det var mycket välkomponerat och smakligt! Jag kom att tänka på poängberäkningen vid simhopp där poängen multipliceras med hoppets svårighetsgrad. Jag tycker att ni hade valt en för sammanhanget mycket lämplig svårighetsgrad på julbordet (Grand, Gondolen m.fl. måste ju ha en högre svårigighetsgrad) och att ni på den valda nivån får FULL poäng. Allt som jag åt smakade gott!
Lokalen, service, beställning av drycker m.m. fungerade i stort sett bra.  Och showen lockade till många skratt! Mycket duktiga komiker!

Med vänlig hälsning Johan W – Stockholms Läns Sjukvårdsområde
// Produktion av julbord med julbordsshow på festvåning i Centrala Stockholm 2010

Tack för igår, allt funkade jättebra! Vi har fått mycket positiv återkoppling, framförallt på maten och lokalen, jättekul!

Jenny W, Relacom AB / 2010

Hej! Jag vill bara skriva en liten rad och tacka så mycket för den goda maten som vi beställde från er! Det blev en trevlig och lyckad jul-lunch för oss alla här på kontoret! Vi är så nöjda!

Med vänliga hälsningar,
Maria W, Markel International

Ett stort tack för ett lyckat evenemang! Tack för hjälpen med cateringen, men även för att ni ordnade projektorn som vi missat.

Rekommenderas varmt!
/ Ericsson Kista, Catherine Björnström

Hej, I går kväll åt vi ert goda julbord. Alla var jättenöjda. Er vill vi gärna ha hjälp av igen. En liten bock i kanten bara var att mandelmusslorna var så pass brända att de inte var goda att äta men så´t kan hända den bästa i julstressen.

Hälsningar
Styrelse och personal i Norrmalmskyrkan